På svenska    In English Auf Deutsch
Slipp dålig hållning med Hälsovästen Förbättra din hållning Starkare rygg och bättre hållning med Hälsovästen

Vil du forbedre din holdning?

Da er Helsevesten perfekt for deg. Med sine smarte doble funksjoner hjelper den deg både med å bygge opp holdningen og med å puste på en dypere og mer effektiv måte. Den gjør ganske enkelt underverker med kroppen. Hvordan fungerer helsevesten? Vesten har en patentert konstruksjon som hjelper kroppen med å få tilbake en naturlig pust og holdning. Skulderremmene trekker skuldrene tilbake samtidig som du får et balansert trykk av ryggplaten mellom skulderbladene. Dette i kombinasjon med det fleksible materialet, som aktiverer hele brystkasse, gir kroppen optimal støtte. Og alt skjer på noen få minutter.

Helsevesten hjelper deg med å utvikle holdningen og kan også hjelpe deg med å: • Få en forbedret holdning • Få en sterk rygg • Redusere eller fjerne ryggproblemer • Redusere eller fjerne nummenhet eller stikking i hender og armer • Forbedre bevegeligheten i hofter m.m. Mange fordeler for kroppen som synes. Og dårlig holdning er ofte årsak til rygg- og helseproblemer. Men ved å bruke helsevesten kan du på relativt kort tid bygge opp din opprinnelige holdning slik den var og dermed redusere belastningen på ryggsøylen og kroppen.

Få ryggen din og holdningen i balanse Helsevesten stryker musklene rundt mellomgulvet og hele åndedrettet helt ned i bekkenbunnen. At den fungerer som et fantastisk hjelpemiddel for mennesker med rygg- og holdningsproblemer er derfor helt naturlig. En sterk og oppreist holdning er viktig både for ryggen og for funksjonene i hele kroppen - og for god helse generelt. Hos eldre mennesker, på samme måte som for stillesittende eller ensidig arbeid, blir musklene ofte svake eller ubalanserte med tiden. Området rundt mellomgulvet er spesielt utsatt - her svikter ofte musklene allerede i tidlig alder. Konsekvensen blir ikke sjelden skjev rygg, skjevstilling i hoftene eller fremskutte skuldre.

Helsevestens styrke er at du raskt kan få tilbake en naturlig og sunn holdning. Vesten trekker skuldrene tilbake samtidig som du får et balansert trykk fra ryggplaten mellom skulderbladene. I kombinasjon med det fleksende materialet, som arbeider rundt hele brystkassen, får kroppen en fantastisk støtte. Resultatet blir en kraftig og naturlig kroppsholdning. Mange bruksområder Helsevesten er en utmerket støtte i mange forskjellige situasjoner. Her er noen eksempler: • Når du våkner og kroppen din trenger oksygen og energi for å komme i gang • Når du sitter foran datamaskinen hjemme eller på kontoret • Når du går tur eller jobber • Når du trener - utendørs eller i treningsstudio - for optimal pust og holdning.

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo