På svenska    In English Auf Deutsch

Ryggsmerter

Har du problemer med ryggen? Det forekommer alt for ofte, og ryggsmerter er ofte resultat av dårlig holdning.

Hvis ryggsøylen ikke kan innta en god linje, kan det føre til at nerver kommer i klem og at musklene ikke får riktig posisjon og funksjon. Dette kan føre til ryggsmerte og tretthet i ryggen. Men med helsevesten trener du opp en god linje i ryggsøylen fordi musklene som skal være aktive blir aktivisert og styrket hver gang du bruker vesten.

Hvis holdningen din er veldig ute av balanse kan det føles ubekvemt i begynnelsen, men det snur seg litt etter hvert til en positiv følelse. Når du bruker vesten er stund hver dag kommer du til å se og føle hvordan din holdning forbedres allerede i løpet av en uke når hvilende muskler ganske fort våkner til live og får nye krefter.

Det kreves gode, vitale muskler for å ha en sunn holdning. Mange kan gå i lange perioder med ryggsmerter uten å innse at det kreves trening for å bli kvitt problemet. Ryggsmerter er et viktig signal om at en av kroppens viktigste deler er ute av balanse fordi hele nervesystemet går ut fra ryggsøylen.

Ved ryggsmerter hemmes også pusten fordi bevegelsen i torsoen minsker og dermed begrenser mengden luft kroppen kan ta inn. Når oksygeninntaket øker, øker oksygenopptaket og sirkulasjonen forbedres, og denne er ofte årsaken til problemet. Dette gjør at smerten reduseres.

Vil du bli litt bedre kjent med kroppen din enn det som er vanlig? Helsevesten gir deg nemlig også muligheten til å bli bedre kjent med kroppen fra innsiden på et dypere nivå. Når du bruker vesten kjenner du hvordan ryggsøylen og musklene fungerer sammen, og da har du også muligheten til lettere å gjøre de justeringer du ønsker.

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo