På svenska    In English Auf Deutsch

Bruksområder

Helsevesten er til stor hjelp for mange forskjellige grupper og har mange bruksområder. Nedenfor kan du lese om et par av dem.

Kontorister

Det å sitte i lengre perioder ender nesten alltid med sammensunket holdning og tretthet i ryggen. For deg som jobber på kontor er vesten et ypperlig verktøy for å holde deg sittende på seteballene med en god linje i ryggsøylen. Du får en sterk og effektiv sitteholdning som gir deg ekstra energi fordi du får bedre og dypere pust på kjøpet. Midjeremmen aktiverer også mellomgulvet slik at du med egne muskler ekspanderer dette området og dermed gir diafragma en friere og mer effektiv bevegelse.

Frisør

Frisør er et yrke som alltid er utsatt for ryggproblemer. Med vesten forhindrer og forebygger du som arbeider som frisør at du synker sammen og trekker skuldrene fremover - som frisør er det viktig at rygg og skuldre holder i mange år. Man kan velge å arbeide med vesten på i korte perioder eller bruke den mellom klipping og behandlinger.

Yrkessjåfører/bilister

Yrkessjåfører faller ofte sammen og får dårlig holdning. Da er helsevesten perfekt for å rette opp kroppen og på den måten forebygge og redusere ryggproblemer som denne yrkesgruppen ofte får. Vesten kan også avlaste allerede etablerte ryggproblemer.

Ryttere

Ryttere er også avhengige av en sterk og god holdning fordi det er viktig med loddrett sittestilling ved ridning og dressur. Helsevesten hjelper deg som rytter med å trene opp en loddrett sittestilling og forbedrer kommunikasjonen med hesten. Vesten kan brukes både forebyggende på bakken og under ridning.

 

Løpere

De fleste vet at pusten er primær i forhold til løping. Med helsevesten aktiveres kroppen til en bedre holdning og spenst i overkroppen, som i sin tur leder til friere diafragmabevegelse og dypere pust. Ryggplaten er en viktig del av vestens funksjon for løpere fordi utøveren kan "finne" sin ryggsøyle på en god måte og dermed få den rette spensten i løpingen.

Sangere

Et av de vanskeligste momentene for en sanger er å lære seg å forstå og finne støtten i kroppen. Det finnes også mange misforståelser om hva støtten består i og hvordan den fungerer. Med vesten får du som liker å synge en meget fin svarvei til å finne, utvikle og bygge opp stemmen din. Vesten brukes ved stemmetrening, oppvarming, stemmehåndtering, studioinnspilling, øvelser m.m. De fleste sangere merker forskjell etter rundt ett minutt ved første gangs bruk. Men de store resultatene kommer igjen av den spensten og holdningen som vesten gir sangeren, og av den store og frie bevegelsen som diafragma får tilgang til.

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo